• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
    Tribunezaal
  • darkblurbg
    Vergaderzaal de Orchidee

Zalen

De verschillende vergaderzalen van Flowerdome kunnen gebruikt worden voor een keur aan toepassingen. Zo is er in vergaderzaal de Iris een modern multimediasysteem en kunnen we catering snel en adequaat regelen in alle vergaderruimtes. In de grootste vergaderruimte kunt u terecht met 100 personen en in de kleinste met 10 personen. Ook in deze zaal (zaal de Dahlia) is een modern multimediasysteem aanwezig.

Lean Trainingen
Er is ook een mogelijkheid om LEAN trainingen te laten geven in een van onze ruimtes door onze LEAN-master Black Belt L. Ouendag (zie LinkedIn)

Mevrouw Ouendag geeft maatwerktrainingen zoals:
* Kennismaken met LEAN
* Training voor de Yellow Belt
* Training communicatieve vaardigheden
* Leiderschapstrainingen

Voor meer informatie over deze trainingen kunt u contact opnemen via het contact formulier. Of klik op direct offerte aanvragen onderaan de pagina.

 

 

Zaal de Iris. Tot 100 personen.

Zaal de Orchidee. Tot 10 personen.

Zaal Dahlia met multimediasysteem 10 personen

Hallen

Flowerdome heeft een aantal grote en kleine hallen onder één dak.

Hierin kunt u allerlei evenementen organiseren. Denk aan bedrijfsfeesten, productlanceringen of andere sportieve evenementen. Qua parkeren biedt Flowerdome ruimte voor 1000 auto's.

Tribunezaal

Een bijzondere vergaderruimte is de afmijnzaal. Overdag is deze tribune met 260 zitplaatsen in gebruik voor het verkopen van de bloemen van Royal FloraHolland Eelde. Ook is deze zaal voorzien van een multimediasysteem.

Voor de opening van uw vergadering of evenement kunt u gebruik maken van het Flowerdome-arrangement, waarbij de deelnemers in de huid kunnen kruipen van bloemenhandelaren om zelf deel te nemen aan een gesimuleerde veiling. Via de veilingklok kunnen ze zo zelf ervaren hoe je bloemen kunt inkopen.

Offerte aanvragen